«Τεράστιο ψέμα» τα περί πολιτικής κίνησης Στουρνάρα

«Τεράστιο ψέμα» τα περί πολιτικής κίνησης Στουρνάρα

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαψεύδουν συνεργάτες του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρα, κάνοντας λόγω για σενάρια επιστημονικής φαντασίας, δημοσιεύματα περι συμμετοχής του διοικητού σε κρυφό γεύμα πολιτικών και τραπεζιτών όπου προετοίμαζαν δήθεν νέο πολιτικό φορέα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, επειδή «το ψέμα ήταν τόσο τεράστιο που ήταν ανάξιο διάψευσης, η "έγκυρη" εφημερίδα επανήλθε σήμερα επαναλαμβάνοντας τα μυθεύματα, όπως ακριβώς έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν με αποκορύφωμα πριν μερικούς μήνες την δήθεν συνομιλία του κ. Στουρνάρα με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη από "θωρακισμένο" τηλέφωνο!».

Οι συνεργάτες του διοικητού παραπέμπουν μάλιστα σε μια φράση του Γκέμπελς, υπουργό προπαγάνδας του Χίτλερ, ότι «όσο πιο μεγάλο είναι το ψέμα τόσο πιο πιστευτό γίνεται» θέτοντας το ερώτημα γιατί μια εφημερίδα με τον τίτλο «Δημοκρατία», μετέρχεται αυτών των, ναζιστικής έμπνευσης, μεθόδων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή