Β. Λεβέντης: «O κ. Τσίπρας προσέβαλε τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ»

Β. Λεβέντης: «O κ. Τσίπρας προσέβαλε τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ»

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, τόνισε πως «η σημερινή συνεδρίαση καταγράφεται στην ιστορία ως η αποτυχία 7 ετών άκαρπης λιτότητας».

Υποστήριξε ακόμα πως «η λήψη μέτρων εκ του προοιμίου δείχνει ότι οι ξένοι δεν μας εμπιστεύονται γιατί κανείς πρωθυπουργός δεν προχώρησε στις μεταρρυθμίσεις που υποσχέθηκε».

«Θα παραιτούμουν εάν ήμουν πρωθυπουργός και μου ζητούσαν τη λήψη μέτρων προκαταβολικά» είπε χαρακτηριστικά.

Υπογράμμισε ότι «οι βουλευτές της συμπολίτευσης επιχειρούν στη Βουλή να προβάλλουν εικονική πραγματικότητα εστιάζοντας στις ομιλίες τους κυρίως στα αντίμετρα» τα οποία όπως είπε δεν θα ψηφίσει για να νομομοπιήσει τα μέτρα.

Ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ακόμα πως ο κ. Τσίπρας πρόσβαλε τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ όταν είπε πως ο κόσμος δεν αντιδρά και πάει εκδρομές. Ο κ. Λεβέντης αναφερόταν σε τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Τσίπρα όπου είχε αναφερθεί στους εκδρομείς του Πάσχα και στην μειωμένη κοινωνική αντίδραση. 

Ο κ. Λεβέντης είπε ακόμα πως θα ψηφίσει μόνο για την φορολογία των βουλευτών και «θα το σκεφτεί» για τους αγρότες. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή