Πάνος Καμμένος: Συγχαρητήρια στην ομάδα διαπραγμάτευσης

Πάνος Καμμένος: Συγχαρητήρια στην ομάδα διαπραγμάτευσης

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ευθεία αναφορά στα εσωτερικά της Ν.Δ. επέλεξε να αρχίσει την ομιλία του ο Π. Καμμένος. Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ χρησιμοποίησε ως αφορμή το γεγονός ότι νωρίτερα τον αναζήτησε από το βήμα της Ολομέλειας ο Κυρ. Μητσοτάκης, αλλά εκείνος έλειπε, καθώς βρισκόταν στις Βρυξέλλες, στη σύνοδο των υπουργών Αμυνας της Ε.Ε. Εκεί, σημείωσε ο κ. Καμμένος, παρών ήταν και ο Ελληνας επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος «ήταν αντιπρόεδρος της Ν.Δ. που αντικαταστάθηκε από αυτούς που ήταν υβριστές του Κ. Καραμανλή». Στη συνέχεια, ο κυβερνητικός εταίρος άφησε αιχμές για τομεάρχες της Ν.Δ. που «αντί να ασχολούνται με τις αποφάσεις που λαμβάνονται στην Ευρώπη, ασχολούνται με την προσπάθεια να δείξουν ότι η κυβέρνηση είναι ανάλγητη με τα Σώματα Ασφαλείας».

Η αιχμή προς τον Αδ. Γεωργιάδη προκάλεσε την αντίδραση του αντιπροέδρου της Ν.Δ. στην αίθουσα της Ολομέλειας, γεγονός που έκανε τον κ. Καμμένο να υποστηρίξει ότι ο κ. Γεωργιάδης «αναγνώρισε εαυτόν ως υβριστή του Καραμανλή». Αιχμές άφησε αργότερα ο κ. Καμμένος και για τις σχέσεις του Ευ.Βενιζέλου με τη Ν.Δ., ενώ κατηγόρησε το πρώην κόμμα του για τις σχέσεις του 2014 με τον κ. Βενιζέλο, επαναλαμβάνοντας τις κατηγορίες για το PSI και τα Ταμεία.

Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ, πάντως, έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα διαπραγμάτευσης, σημειώνοντας ότι «ενώ υπήρχε πίεση για μείωση του προϋπολογισμού για τα Σώματα Ασφαλείας, το αποτέλεσμα που επετεύχθη είναι θετικό χάρη στη στενή συνεργασία με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων». Μίλησε ακόμη για εκσυγχρονισμό του μισθολογικού μοντέλου των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ στήριξε το αφήγημα περί «τέλους των μνημονίων», υποστηρίζοντας ότι για πρώτη φορά μέτρα θα εφαρμοστούν έπειτα από δύο χρόνια και για πρώτη φορά υπάρχουν αντίμετρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή