Συλλυπητήρια από την ΚΕ του ΚΚΕ για την απώλεια της μητέρας του ΓΓ Δ.Κουτσούμπα

Συλλυπητήρια από την ΚΕ του ΚΚΕ για την απώλεια της μητέρας του ΓΓ Δ.Κουτσούμπα

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα θερμά της συλλυπητήρια στον Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, για την απώλεια της μητέρας του, Ευσταθίας, εκφράζει, με ανακοίνωσή της, η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ.

 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η Ευσταθία Κουτσούμπα γεννήθηκε το 1932 στο χωριό Βελεσσιώτες του νομού Φθιώτιδας. Παντρεύτηκε τον Αποστόλη Κουτσούμπα το 1954, μαζί με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, τον Δημήτρη και τη Ντίνα. Ο ένας αδελφός της, Θωμάς Πανάρας, εκτελέστηκε το 1949 από το Έκτακτο Στρατοδικείο στην Ξηριώτισσα Λαμίας, ως μέλος του ΚΚΕ.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Ευσταθία υπήρξε σταθερός οπαδός του ΚΚΕ όλα τα χρόνια της ζωής της, ασχολούμενη με τη δράση του κόμματος από την ΚΟ Φθιώτιδας.

 

Επιπλέον, εκτός από τα παιδιά της, Δημήτρη και Ντίνα, μεγάλωσε τα εγγόνια της, Βαγγέλη, Αποστόλη και Ευσταθία, ενώ γνώρισε και δύο δισέγγονα, τον Κωνσταντίνο και την Άννα.

 

Η κηδεία της θα γίνει στο νεκροταφείο της Ξηριώτισσας Λαμίας αύριο Πέμπτη 25 Μαϊου, στις 15:00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή