Τόσκας: Ο,τι κενό ασφαλείας υπάρχει θα κοιτάξουμε να καλυφθεί

Τόσκας: Ο,τι κενό ασφαλείας υπάρχει θα κοιτάξουμε να καλυφθεί

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην έμμεση παραδοχή ότι υπήρξε κενό ασφαλείας στον έλεγχο του τρομοδέματος το οποίο εξερράγη στα χέρια του Λουκά Παπαδήμου, προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

Ο κ. Τόσκας, εξερχόμενος του Ευαγγελισμού, δήλωσε ικανοποιημένος από την πορεία της υγείας του κ. Παπαδήμου και του ευχήθηκε καλή ανάρρωση.

Παράλληλα σημείωσε ότι η κυβέρνηση και η ηγεσία της αστυνομίας εργάζονται προκειμένου να φέρουν τους τρομοκράτες γρήγορα στα χέρια της δικαιοσύνης.

Παρατήρησε δε, ότι κανένας δεν τους έδωσε το δικαίωμα να το παίζουν εκδικητές και επαναστάτες εντός εισαγωγικών, καθώς ο ελληνικός λαός έχει άλλη γνώμη και καταδικάζει τέτοιου είδους ενέργειες.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι η Αριστερά βρίσκεται σε ανοιχτό πόλεμο με τρομοκρατικές πράξεις και σημείωσε ότι ο λαός κάνει τις αλλαγές και παλεύει για το καλύτερο.

Επιπλέον, ο υπουργός χαρακτήρισε λάθος την προσπάθεια, όπως είπε, κάποιων κομμάτων να εκμεταλλευτούν τέτοιου είδους περιστάσεις.

Τέλος δεσμεύτηκε ότι οι αρχές δουλεύουν νύχτα και μέρα προκειμένου να καταλήξουν σε κάποιο αποτέλεσμα.

(Πηγή: ΣΚΑΙ) 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή