«Κυβέρνηση με πρωθυπουργό τεχνοκράτη» ζητεί ο Β. Λεβέντης

«Κυβέρνηση με πρωθυπουργό τεχνοκράτη» ζητεί ο Β. Λεβέντης

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κυβέρνηση με πρωθυπουργό και υπουργούς τεχνοκράτες πρότεινε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. «Ο Παπαδήμος ήταν καλός αλλά του έβαλαν γύρω του πολιτικούς που ήθελαν να ξαναβγούν βουλευτές» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΑΝΤ1 σημειώνοντας ότι εάν θα συγκληθεί συμβούλιο αρχηγών θα ζητήσει να παραιτηθεί ο κ. Τσίπρας και να αναλάβει κυβέρνηση τεχνοκρατών.

Η κυβέρνηση θα αποφασίζει τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν και οι βουλευτές των κομμάτων θα στηρίζουν στη Βουλή, τόνισε ο κ. Λεβέντης. «Πρέπει το ένα κόμμα να πάψει να υπονομεύει το άλλο» είπε και σημειώσε πως « είναι ανάγκη να τελειώσει ο λαϊκισμός».

Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η Ν.Δ. βρίζει τον Τσίπρα γιατί κόβει λέει συντάξεις, ενώ και η ίδια τις είχε μειώσει πολλές φορές … Ο Τσίπρας κόβει γιατί δεν βγαίνει και όχι γιατί θέλει…». Εκτίμησε πως η Γερμανία δεν θα συναινέσει να διαγραφεί χρέος και ζήτησε να τεθεί από την κυβέρνηση το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου.

(πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή