ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιτυχημένη η επέμβαση στον Στ. Θεοδωράκη – Τι αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Επιτυχημένη η επέμβαση στον Στ. Θεοδωράκη – Τι αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επέμβαση στην οποία υπεβλήθη το πρωί της Τετάρτης ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης. 

Ο επικεφαλής του Ποταμιού έχει ήδη συνέλθει από την αναισθησία, βρίσκεται σε θάλαμο ενώ οι ιατροί δηλώνουν ικανοποιημένοι για την εξέλιξη της χειρουργικής επέμβασης για ιδιαιτέρως αισιόδοξοι για την πορεία αποκατάστασης της υγείας του.

Η επέμβαση, που είχε προγραμματιστεί προ εβδομάδων, έγινε στο Metropolitan και αφορούσε την αφαίρεση ενός νεοπλάσματος (όγκου) στην κάτω κοιλία το οποίο διαγνώστηκε σε αρχικό στάδιο προ διμήνου στο Γενικό Νοσοκομείο της Αεροπορίας (ΓΝΑ). Ο δε λόγος που επελέγη το Metropolitan για να γίνει η επέμβαση είναι, κατά τις ίδιες πληροφορίες, γιατί το ρομποτικό μηχάνημα που απαιτείται για την εξειδικευμένη αυτή χειρουργική πράξη δεν υπήρχε διαθέσιμο σε κανένα δημόσιο νοσοκομείο.

Ο κ. Θεοδωράκης είχε ήδη ενημερώσει γι’ αυτή την εξέλιξη όλους τους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματός του, χωρίς να τους κρύψει ότι η επέμβαση αφορά την αφαίρεση ενός μικρού καρκινικού όγκου, όπως και τη διαβεβαίωση των γιατρών ότι το πρόβλημα στην υγεία του είναι πλήρως αντιμετωπίσιμο. «Θα επιστρέψει πολύ σύντομα στα πολιτικά και κοινοβουλευτικά του καθήκοντα μόλις του το επιτρέψουν οι θεράποντες γιατροί του», έλεγαν χθες συνεργάτες του, κάτι που είπε κι ο ίδιος στους βουλευτές του, δηλώνοντας αισιόδοξος για το αίσιο τέλος αυτής της αδόκητης προσωπικής του περιπέτειας, για να λάβει βέβαια τις ευχές όλων για γρήγορη ανάρρωση.

Ανακοινωθέν του Νοσοκομείου: 

«Ομαλά εξελίσσεται η μετεγχειρητική πορεία της υγείας του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος υπεβλήθη σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί αντιμετωπίσιμη νεοπλασία με την οποία διαγνώστηκε.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από την επιστημονική ομάδα της Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Metropolitan, επικεφαλής της οποίας είναι ο Χειρουργός-Ουρολόγος, Βασίλης Πουλάκης, και η έκβασή της χαρακτηρίζεται πολύ καλή.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, προβλέπεται να νοσηλευθεί για 2-3 ημέρες και να επιστρέψει στα καθήκοντά του σε περίπου δύο εβδομάδες»