Προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή ζητά η ΝΔ για τη συμφωνία

Προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή ζητά η ΝΔ για τη συμφωνία

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αίτημα για τη διεξαγωγή προ ημερησίας συζήτησης σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών κατέθεσε η ΝΔ, με αφορμή την χθεσινή συμφωνία στο Eurogroup και τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει πλέον η χώρα. 

Όπως χαρακτηριστικά σημείωναν συνεργάτες του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μητσοτάκη, «οι πολίτες πρέπει να μάθουν όλη την αλήθεια για τη συμφωνία του Eurogroup και τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα».

Στην επιστολή που απέστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης προς τον πρόεδρο της Βουλής Nίκο Βούτση και με την οποία κατατέθηκε το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζει πως η δεύτερη αξιολόγηση του προγράμματος έκλεισε με 16 μήνες καθυστέρηση, μία καθυστέρηση «που προκάλεσε πολύ μεγάλο κόστος στους Έλληνες πολίτες και συνολικά στην οικονομία».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογραμμίζει ακόμα πως «η κυβέρνηση οδήγησε τη χώρα σε πολυετή λιτότητα» και καταλήγει λέγοντας πως «για να μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια, ζητώ τη διενέργεια προ Ημερησίας Διατάξεως Συζήτησης με θέμα την Οικονομία, τις αποφάσεις του Eurogroup και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η Κυβέρνηση». 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή