Ανασφάλιστα οχήματα: Επικαιροποίηση λίστας και ασφάλιση χωρίς πρόστιμο προτείνει ο Μαυράγανης

Ανασφάλιστα οχήματα: Επικαιροποίηση λίστας και ασφάλιση χωρίς πρόστιμο προτείνει ο Μαυράγανης

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επικαιροποίηση της λίστας με τα ασφαλισμένα και ανασφάλιστα οχήματα εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος και ασφάλιση των οχημάτων χωρίς πρόστιμο, πρότεινε ο υφυπουργός Υποδομών και Περιβάλλοντος Ν. Μαυραγάνης, μιλώντας στον ΑΝΤ1. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να καταθέτουν τις πινακίδες μέσα σε ολιγοήμερο χρονικό διάστημα.

Διευκρίνισε ότι το θέμα είναι στην αρμοδιότητα του υπουργείου Οικονομικών, ενώ σημείωσε ότι θα φέρει τις προτάσεις του στο υπουργικό Συμβούλιο και πως τις κατέθεσε και στη χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για το θέμα.

Ο κ. Μαυραγάνης είπε πως θα πρέπει το όχημα να θεωρείται ασφαλισμένο με την καταβολή του ασφαλίστρου και όχι με την είσπραξή του από την ασφαλιστική εταιρεία. Πρότεινε να δέχονται οι εταιρείες δόσεις για τα ασφάλιστρα, ενώ για όσους έχουν πληρώσει ήδη το πρόστιμο ανέφερε ότι είτε θα επιστραφεί είτε θα συμψηφιστεί. Συμπλήρωσε, τέλος, ότι ανέρχονται σε 10.700 όσοι έχουν καταβάλει το πρόστιμο.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή