ΝΔ: Η κυβέρνηση ανέχεται και επικροτεί τις μεθοδεύσεις του κ. Καμμένου

ΝΔ: Η κυβέρνηση ανέχεται και επικροτεί τις μεθοδεύσεις του κ. Καμμένου

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά το χθεσινό πόλεμο ανακοινώσεων Μαξίμου – ΝΔ σχετικά με τη συνομιλία του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου με ισοβίτη που συνδέεται με την υπόθεση του Noor1, η Πειραιώς κατηγόρησε σήμερα τον πρωθυπουργό πως «προσπαθεί απεγνωσμένα να αλλάξει την ουσία του μείζονος πολιτικού προβλήματος που έχει δημιουργηθεί με τον υπουργό».

«Πώς είναι δυνατόν να παρεμβαίνει εν ψυχρώ σε δικαστικές υποθέσεις συνομιλώντας με ισοβίτες στη φυλακή, κατάδικους για εμπόριο ναρκωτικών; Σε κάθε δε, πολιτισμένη και δημοκρατική χώρα η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητος θεσμός και οφείλει να κάνει τη δουλειά της χωρίς καμία απολύτως παρέμβαση», αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ, εγείροντας και άλλα ερωτήματα σχετικά με τη συμπεριφορά του υπουργού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  και τις συστηματικές παραβιάσεις του των στρατιωτικών κανονισμών και νόμων.

«Τη Δευτέρα στη Βουλή είναι υποχρεωμένος να έλθει να απαντήσει σε όλα αυτά, στο πλαίσιο Επίκαιρης Ερώτησης που έχει κατατεθεί. Εκτός αν συνεχίσει να κρύβεται πίσω από την υπεράσπιση που του παρέχει ο κυβερνητικός του συνεταίρος», προσθέτει η ανακοίνωση, τονίζοντας  πως ο τελευταίος «ανέχεται και επικροτεί τις μεθοδεύσεις του κ. Καμμένου, το ήθος και το ύφος που συνοδεύει τη δημόσια παρουσία του».

«Είναι σαφές πλέον ότι δεν πρόκειται για αναγκαία συμμαχία, αλλά για πλήρη πολιτική, ηθική και αισθητική ταύτιση».

«258 λέξεις ανακοίνωση και ούτε ένα όνομα» 

Το ότι η ΝΔ εκτελεί εντολές συγκεκριμένων προσώπων, τα οποία δεν κατονομάζει, επανέλαβε σήμερα η κυβέρνηση, απαντώντας στην πρωινή ανακοίνωση της Πειραιώς. 

«258 λέξεις ανακοίνωση και ούτε ένα όνομα. Άλλα λόγια να ξεχνιόμαστε», αναφέρει η ανακοίνωση του Μαξίμου, τονίζοντας ότι όσο «η ΝΔ επιμένει στην υλοποίηση της εντολής πολιτικής στοχοποίησης Καμμένου, μην τολμώντας να φανερώσει τον εντολέα της, τόσο εκτίθεται και απαξιώνεται στα μάτια της εμβρόντητης κοινής γνώμης».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή