ΠΑΣΟΚ: «Δεν θα συμμετέχουμε σε αδύναμες κυβερνήσεις»

ΠΑΣΟΚ: «Δεν θα συμμετέχουμε σε αδύναμες κυβερνήσεις»

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αντίθετο στα σενάρια περί συμμετοχής σε «προοδευτική κυβέρνηση μετά τα μνημόνια» εμφανίστηκε το ΠΑΣΟΚ, απορρίπτοντας την πρόταση – πρόσκληση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. «Δεν θα συμμετέχουμε σε αδύναμες κυβερνήσεις που θα οδηγήσουν τη χώρα μέσα σε καθεστώς πόλωσης σε νέα αδιέξοδα. Το μοντέλο αυτό -όπως είναι η σημερινή κυβέρνηση- έχει αποτύχει» ανέφερε το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη.

«Αυτό ισχύει τόσο για τον κ. Τσίπρα, όσο και για τον κ. Μητσοτάκη» έσπευσε να προσθέσει. Στην ανακοίνωσή του, το ΠΑΣΟΚ επανέλαβε ότι «χρειάζεται εθνική συνεννόηση, εθνική γραμμή και κυβέρνηση ευρείας, λαϊκής και κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας». Παράλληλα, εκτίμησε ότι «η διακυβέρνηση του κ. Τσίπρα και του ακροδεξιού συνεταίρου του έχει τόση σχέση με την αριστερά, όση ο φάντης με το ρετσινόλαδο».

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός, σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, προχώρησε σε άνοιγμα προς τον χώρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την προοπτική «προοδευτικής διακυβέρνησης μετά τα μνημόνια»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή