Ο Γ.Σούρλας διαψεύδει τον Π.Καμμένο για το σκάνδαλο Κοσκωτά

Ο Γ.Σούρλας διαψεύδει τον Π.Καμμένο για το σκάνδαλο Κοσκωτά

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαψεύδει τον υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο, ο πρώην υπουργός της ΝΔ Γεώργιος Σούρλας. Με γραπτή του δήλωση ο κ. Σούρλας αναφέρει πως όσα ισχυρίστηκε από το βήμα της Βουλής ο κ. Καμμένος, περί κλήσης του από τη ΝΔ να ανακαλέσει ερώτηση που κατέθεσε για τον Κοσκωτά το 1998 και πως εξεδόθη ανακοίνωση πως η εν λόγω ερώτηση ήταν προσωπική του πρωτοβουλία και όχι της ΝΔ, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. 

Αναλυτικά η δήώση του κ. Σούρλα: 

«Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, τα όσα ανέφερε σχετικά με τον Κοσκωτά και την ερώτηση που είχα καταθέσει τον Ιανουάριο του 1998 ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Π. Καμμένος, στην απάντησή του, στο πλαίσιο κοινοβουλευτικού ελέγχου σε ερώτηση του Άδ. Γεωργιάδη. 

Συγκεκριμένα:

-Είναι παντελώς ανακριβές το ότι κλήθηκα από τη Ν.Δ. να ανακαλέσω την ερώτηση που κατέθεσα – η οποία, σημειωτέον, όχι μόνο δεν αποσύρθηκε αλλά απαντήθηκε από 5 συναρμόδιους Υπουργούς.

-Είναι παντελώς ανακριβές, ότι εκδόθηκε ανακοίνωση που ανέφερε ότι δεν είχα σχέση με τη Νέα Δημοκρατία και ότι ήταν προσωπική μου πρωτοβουλία.

Τέλος, όχι μόνο δεν συνέβησαν όλα όσα αναφέρει ο κ. Π. Καμμένος, αλλά στην δραματική συνέχεια του σκανδάλου Κοσκωτά, ο εκλιπών Πρόεδρος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης εξήρε την πρωτοβουλία αυτή, που όπως έλεγε δημόσια, όχι μόνο τιμά την παράταξη της Ν.Δ., αλλά το σύνολο του πολιτικού κόσμου».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή