ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν.Δ. για Καμμένο: H παρουσία του στη Βουλή επιβάρυνε ακόμη περισσότερο την κυβέρνηση

n-d-gia-kammeno-h-paroysia-toy-sti-voyli-epivaryne-akomi-perissotero-tin-kyvernisi-2197209

Εντονα σχολίασε η Νέα Δημοκρατία τη χθεσινή παρουσία του Πάνου Καμμένου στη Βουλή κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου για επικοινωνία του με ισοβίτη κρατούμενο.

Μετά τα ερωτήματα για το περιεχόμενο των επαφών του με τον κρατούμενο, που άφησε αναπάντητα ο υπουργός Αμυνας, η Ν.Δ., με ανακοίνωσή της σχολίασε πως «η χθεσινή τραγική παρουσία του υπουργού Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την κυβέρνηση».

Σημειώνει ακόμη ότι ο κ. Καμμένος δεν έδωσε καμία απάντηση στα εξής ερωτήματα: Γιατί ο κ. Καμμένος -και με ποια ιδιότητα- μίλησε 12 φορές με τον κατάδικο ισοβίτη για ναρκωτικά; Ο κ. Τσίπρας γνώριζε τις ενέργειες του κ. Καμμένου; Υπήρξε επικοινωνία του κ. Καμμένου με τον λιμενικό υπάλληλο κ. Χριστοφορίδη, ο οποίος εμπλέκεται σε αυτήν τη σκοτεινή υπόθεση; Γιατί ακόμη δεν έχει διαταχθεί έρευνα για τον εν λόγω λιμενικό υπάλληλο;

«Οι πολίτες απαιτούν να μάθουν την αλήθεια, καθώς βλέπουν παρακρατικές συμπεριφορές στη σκοτεινή αυτή υπόθεση που δεν έχουν καμία σχέση με μια δημοκρατική και πολιτισμένη χώρα», επισημαίνει τέλος, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.