ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι ευχαριστίες του Αλ. Τσίπρα μετά το εξιτήριο από το Ευγενείδιο

oi-eycharisties-toy-al-tsipra-meta-to-exitirio-apo-to-eygeneidio-2199112

Εξιτήριο έλαβε σήμερα το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας μετά την αφαίρεση της κήλης στην οποία υποβλήθηκε χθες το απόγευμα. Ο πρωθυπουργός εξήλθε του νοσοκομείου, έπειτα από προγραμματισμένη εγχείρηση ομφαλοκήλης που υπεβλήθη το μεσημέρι της Παρασκευής, σύμφωνα με ενημέρωση του αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη σε δημοσιογράφους. 

Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας με τρία tweet στον προσωπικό του λογαριασμό ευχαριστεί τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Ευγενείδιου Θεραπευτηρίου.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτηση του: «Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους ιατρούς & το νοσηλ. προσωπικό που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος».

Ο πρωθυπουργός σε άλλη ανάρτησή του τονίζει: «Τα δημόσια νοσηλευτήρια αξίζουν της εμπιστοσύνης και της στήριξής μας, πάνω από όλα γιατί εκεί υπηρετεί το πιο αξιόλογο έμψυχο δυναμικό».

Ο Αλέξης Τσίπρας ευχαριστεί όλους όσους του ευχήθηκαν περαστικά, γράφοντας στην ανάρτησή του: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά για το ενδιαφέρον και τις ειλικρινείς ευχές όλους όσοι από χθες το απόγευμα έσπευσαν να μου ευχηθούν περαστικά».

«Τελικά, ήταν μια απλή αλλά αναγκαία επέμβαση, που αποφασίσαμε εκτάκτως χθες το πρωί και σε λιγότερο από 24 ώρες επέστρεψα στα καθήκοντά μου», αναφέρει ο πρωθυπουργός.

Στο μεταξύ, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, επικοινώνησε με συνεργάτες πρωθυπουργού για να ενημερωθεί για την υγεία του και να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση.