Π. Ρήγας: Να δώσει ο Καμμένος τα στοιχεία

Π. Ρήγας: Να δώσει ο Καμμένος τα στοιχεία

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην εκτόνωση της υπόθεσης των συνομιλιών του υπουργού Εθνικής Αμυνας και κυβερνητικού εταίρου, Πάνου Καμμένου, με τον ισοβίτη κρατούμενο του «Noor 1», λόγω έλλειψης νέων αποκαλύψεων και συνακόλουθης κόπωσης του κοινού, ευελπιστούν στην κυβέρνηση. Πάντως, τη στιγμή που κυβερνητικά στελέχη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας διατείνονται σε όλους τους τόνους ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα στην υπόθεση αυτή, ότι δεν χρήζει κανενός ελέγχου το θέμα, εντύπωση και ενόχληση προκάλεσε η χθεσινή τοποθέτηση –σαφώς διαφοροποιημένη– του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Ρήγα. O κ. Ρήγας εξέφρασε την άποψη (Ρ/Σ Παραπολιτικά) ότι θα πρέπει «η Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της σοβαρά και να κληθεί από τον εισαγγελέα ο υπουργός να δώσει όλα τα στοιχεία».

Την ίδια ώρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος επέμενε (Ρ/Σ ΕΡΤ) ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως ζήτημα, ότι το θέμα είναι επί της ουσίας ένας αβάσιμος ισχυρισμός από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που το συντηρεί στο προσκήνιο για λόγους αποπροσανατολισμού από τη συζήτηση επί πραγματικών σκανδάλων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή