Εμμένει στην κόντρα με τους δικαστικούς ο Πολάκης

Εμμένει στην κόντρα με τους δικαστικούς ο Πολάκης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εμμένει στις εμπρηστικές του δηλώσεις κατά των δικαστικών ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης και δυναμιτίζει κι άλλο το ήδη εκρηκτικό κλίμα μεταξύ κυβέρνησης και δικαιοσύνης.

Με νέα ανάρτηση στο facebook κατηγορεί την Ενωση Διοικητικών Δικαστών για «αυτοϋπονόμευση» και θέτει ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο ελέγχεται το πόθεν έσχες τους.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Π. Πολάκη:

«ΟΣΟ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ,ΤΟΣΟ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ….

-γιατι πρεπει η επιτροπή που θα εξετάσει το πόθεν εσχες των δικαστών να ειναι διαφορετικής συνθεςης (με πλειοψηφία απο δικαςτες) απο την επιτροπή που θα εξετάσει των βουλευτών ή των προέδρων μεγάλων οργανισμών ;;;;;

-γιατι οι δικαςτες πρεπει να μην καταθέτουν ηλεκτρονικά το πόθεν εσχες;; Οι άλλοι δεν κινδυνεύουν να υποκλαπούν τα στοιχεια τους ;;;

ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΤΕ κύριοι διοικητικοί δικαςτες ΠΩΣ ΣΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΜΕ ξαναδιαβάστε τι απαντήσατε !!!! Μόνοι σας αυτουπονομευεστε …….»

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενη ανακοίνωσή της η Ενωση Διοικητικών Δικαστών είχε καταδικάσει «τις απρεπείς, συκοφαντικές και αναρμοδίως εκφρασθείσες τοποθετήσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη, περί του ότι οι δικαστές δεν θέλουν δήθεν να καταθέτουν δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης». Στην ανακοίνωσή της η Ενωση διευκρίνιζε ότι «ουδέποτε αμφισβητήθηκε η υποχρέωση αυτή, αλλά συγκεκριμένες ειδικότερες ρυθμίσεις της οικείας υπ’ αρ. 1846/13.10.2016 κοινής απόφασης των Υπουργών Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Οικονομικών (ΦΕΚ Β΄ 3300/13.10.2016), αναφορικά με την ανάθεση του ελέγχου των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης των δικαστικών λειτουργών σε όργανο μη συγκροτούμενο τουλάχιστον κατά πλειοψηφία από δικαστικούς λειτουργούς».

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή