ΝΔ: Να απαντήσει ο κ. Τσίπρας στη Βουλή για τις συνομιλίες Καμμένου

ΝΔ: Να απαντήσει ο κ. Τσίπρας στη Βουλή για τις συνομιλίες Καμμένου

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Βουλή για απαντήσεις καλεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αναφορικά με τις συνεχείς επικοινωνίες του υπουγού Αμυνας, Πάνου Καμμένου με τον ισόβίτη για την υπόθεση του Noor 1

«Περιμένουμε στη Βουλή τον κ. Τσίπρα να απαντήσει αν γνώριζε τις συνεχείς επικοινωνίες Καμμένου με τον κατάδικο για ναρκωτικά ισοβίτη», γράφει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκράτια, ενώ διαπιστώνει ότι «το Μέγαρο Μαξίμου καταβάλλει αγωνιώδη προσπάθεια να φύγει από την προσοχή της κοινής γνώμης το σκάνδαλο Καμμένου».

«Φοβούνται τη διερεύνηση της αλήθειας, κρύβονται και προσπαθούν, με κάθε τρόπο, να μετατρέψουν την κυβερνητική πλειοψηφία σε πλειοψηφία συγκάλυψης», τονίζει η ΝΔ και υπογραμμίζει ότι «η σιωπή του είναι συνενοχή».

«Αύριο ο κάθε βουλευτής έρχεται αντιμέτωπος με τη συνείδησή του και την ευθύνη του απέναντι στη Δημοκρατία και την αλήθεια», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή