Στο νοσοκομείο με λοίμωξη ο Κάρολος Παπούλιας

Στο νοσοκομείο με λοίμωξη ο Κάρολος Παπούλιας

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο νοσοκομείο Metropolitan εισήχθη χθες το πρωί ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, που εμφάνισε συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού συστήματος. Ο κ. Παπούλιας εισήχθη στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου και υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου του, δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες το μεσημέρι, «ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κάρολος Παπούλιας, εισήχθη στο νοσοκομείο για προγραμματισμένες εξετάσεις. Δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας όσον αφορά την υγεία του και με την ολοκλήρωση του παρακλινικού ελέγχου αναμένεται να εξέλθει».

Κατά πληροφορίες, ο κ. Παπούλιας εμφάνισε πυρετό και βήχα. Οι οικείοι του επικοινώνησαν με τους θεράποντες ιατρούς του, οι οποίοι και έκριναν ότι θα έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο για κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι εκδήλωσε λοίμωξη του αναπνευστικού, ενώ παράλληλα οι γιατροί ξεκίνησαν και θεραπευτική αγωγή στον ασθενή. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο κ. Παπούλιας θα παραμείνει νοσηλευόμενος στην παθολογική κλινική έως ότου αποκατασταθεί πλήρως η κατάσταση της υγείας του. Με τον κ. Παπούλια επικοινώνησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή