Γεροβασίλη για Βαρουφάκη: «Ο ναρκισσισμός είναι επικίνδυνος»

Γεροβασίλη για Βαρουφάκη: «Ο ναρκισσισμός είναι επικίνδυνος»

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eλλειμμα δημοκρατίας καταλόγισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Oλγα Γεροβασίλη, με αφορμή την προτροπή αποχής των στελεχών της ΝΔ από τα περιφερειακά συμβούλια. «Πώς είναι δυνατόν να λέει στα στελέχη του να μη συμμετέχουν στον περιφερειακό διάλογο γιατί τον οργανώνει η κυβέρνηση, όταν αυτός μιλά σε παραγωγικούς φορείς», διερωτήθηκε η κ. Γεροβασίλη μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha. 

Σχολιάζοντας δε, την δήλωση Μητσοτάκη για την συνέντευξη Τσίπρα είπε χαρακτηριστικά: «Δεν νομίζω ότι είναι μια εποικοδομητική κριτική. Θα περίμενε κανείς από μια υπεύθυνη αντιπολίτευση να συμφωνήσει ή να διαφωνήσει σε μια πρόταση της κυβέρνησης. Είναι απλώς βαρετή».

«Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ χρέωσαν την χώρα. Η κυβέρνησή μας έχει κάνει την αυτοκριτική της για την πρώτη περίοδο. Τα νούμερα είναι μυθικά, και για αυτό προσφύγαμε στην ετυμηγορία του ελληνικού λαού. Ο μεγάλος τίτλος της δικής μας διακυβέρνησης είναι ότι παραλάβαμε την χώρα χρεοκοπημένη και σήμερα ανοίγει ο δρόμος για το μέλλον», πρόσθεσε. 

Για τον Γ. Βαρουφάκη είπε χαρακτηριστικά: «ο ναρκισσισμός στην πολιτική είναι πολύ συχνός και πολύ επικίνδυνος ταυτοχρόνως. Τον έχουν διαψεύσει πολλοί και έχω λόγους να πιστεύω τους πολλούς».

Για την κόντρα με την Δικαιοσύνη η κ. Γεροβασίλη είπε ότι «κάποιοι προσπαθούν να το παρουσιάσουν ως νέα βέντετα». «Κρίνονται οι αποφάσεις. Το "σχολιάζω" είναι δημοκρατία. Το να σχολιάζω αρνητικά είναι θεμιτό, υπήρξαν όμως και  σχολιασμοί απαράδεκτοι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή