ΣΥΡΙΖΑ: Tα νομοσχέδια έχουν «αριστερό αποτύπωμα»

ΣΥΡΙΖΑ: Tα νομοσχέδια έχουν «αριστερό αποτύπωμα»

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Το αριστερό αποτύπωμα της διακυβέρνησης είναι εμφανές και στα τρία νομοσχέδια», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, αναφερόμενη στο νομοθετικό έργο για την Ανώτατη Εκπαίδευση, την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και το Ηλεκτρονικό Σύστημα διάθεσης τηλεοπτικού διαφημιστικού χρόνου.

«Στα μάτια των πολιτών δεν πρέπει να υπάρχει αντίληψη ότι επειδή βρισκόμαστε σε ένα ασφυκτικό δημοσιονομικό πλαίσιο, δεν υπάρχουν διαφορές και δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφωνίες στον τρόπο, με τον οποίο πρέπει να πορευτεί η χώρα. Μέσα σε αυτό το δημοσιονομικό πλαίσιο προσπαθούμε να κάνουμε πράξη και τη δέσμευσή μας για τη στήριξη των ασθενέστερων κοινωνικών στρωμάτων και τη δέσμευσή μας για ανασυγκρότηση του κοινωνικού κράτους και τη δέσμευσή μας για διαφάνεια σε όλες τις πτυχές της οικονομίας και της κοινωνίας», ανέφερε η κ. Σβίγκου, εξηγώντας ότι μέσα από τη συζήτηση για τα τρία νομοσχέδια «κατεγράφησαν οι διαχωριστικές γραμμές που υπάρχουν μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ, της κυβέρνησης από τη μία πλευρά και της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την άλλη».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή