Μπαράζ αντιδράσεων για τον διορισμό του Στέλιου Παππά στον ΟΑΣΘ

Μπαράζ αντιδράσεων για τον διορισμό του Στέλιου Παππά στον ΟΑΣΘ

2' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπαράζ αντιδράσεων προκάλεσε η τοποθέτηση του Στέλιου Παππά, πατέρα του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, στη θέση του προέδρου της διοίκησης του ΟΑΣΘ, έπειτα από σχετική απόφαση του υπουργού Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη.

Η αξιωματική αντιπολίτευση με μία ιδιαιτέρως καυστική ανακοίνωση, εντάσσοντας με σκωπτικό τρόπο και το θέμα της αριστείας, αναφέρει: 

«Ο πατέρας του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Παππά διορίστηκε πρόεδρος στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης. Προφανώς αυτό έγινε κατόπιν κλήρωσης που πραγματοποίησε ο κ. Σπίρτζης. Και σε ανώτερα!»

Παράλληλα, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε: «Ο διορισμός του Στέλιου Παππά, πατέρα του Νίκου Παππά, δείχνει ότι δεν πίστευαν ποτέ σε τίποτε απ´ ό,τι έλεγαν και εδώ δεν φταίει ο Σόιμπλε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή