Κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για το πρωτοσέλιδο της Αυγής

Κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για το πρωτοσέλιδο της Αυγής

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γκεμπελικό χαρακτηρίζει η ΝΔ σημερινό πρωτοσέλιδο της «Αυγής» που κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη για δεύτερο ξέπλυμα του ναζισμού με μαέστρο τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Τα πρωτοσέλιδα αυτά ξεπέρασαν σε αθλιότητα ακόμα και την πολιτική της Κυβέρνησης, τονίζει η ΝΔ.

«Τα γκεμπελικά πρωτοσέλιδα της "Αυγής" ξεπέρασαν σε αθλιότητα ακόμα και την πολιτική της Κυβέρνησης. Πρόκειται ασφαλώς περί επιτεύγματος. Και εις κατώτερα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΝΔ.

Από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης με ανάρτηση στο Twitter κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «παρείχε πολιτική νομιμοποίηση στη Χρυσή Αυγή καθώς την ανέχθηκε στην πλατεία των Αγανακτισμένων».

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει κάνοντας λόγο για «ακροδεξιά στροφή της ηγεσίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

Στην περίπτωση της Ν.Δ. δεν ισχύει η γνωστή φράση «η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση». Η ανακοίνωση της Ν.Δ. για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Η Αυγή” δεν μπορεί να κρύψει την ακροδεξιά στροφή της ηγεσίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που φτάνει στο σημείο να αθωώνει τους ναζιστές. Ο ίδιος, άλλωστε, ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Μητσοτάκης, σε πρόσφατη συνέντευξή του, τον περασμένο Ιούνιο στην ιστοσελίδα “Politico”, είχε αρνηθεί την ακροδεξιά βία, ξεπλένοντας την Χρυσή Αυγή.

Το επίμαχο πρωτοσέλιδο της Αυγής:

Κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για το πρωτοσέλιδο της Αυγής-1

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή