Βουλευτές ΝΔ Θεσσαλονίκης κατά Τσίπρα με αφορμή τη ΔΕΘ

Βουλευτές ΝΔ Θεσσαλονίκης κατά Τσίπρα με αφορμή τη ΔΕΘ

2' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σκληρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού για τα όσα είπε στους παραγωγικούς φορείς στη Θεσσαλονίκη αλλά και ενόψει της παρουσίας του στη ΔΕΘ εξαπέλυσαν οι βουλευτές της ΝΔ της πόλης Σάββας Αναστασιάδης, Σταύρος Καλαφάτης και Κωνσταντίνος Γκιουλέκας.

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να έχει αυταπάτες. Ξεκίνησε φέτος τις καθιερωμένες ανεκπλήρωτες υποσχέσεις του (ψέματα τις λένε στην καθομιλουμένη) στη ΔΕΘ νωρίς- νωρίς. Πολιτική τακτική στα πρότυπα των λατινοαμερικάνικων συντρόφων του, που υποτιμά τους Θεσσαλονικείς και όλους τους Έλληνες», τονίζει ο Σάββας Αναστασιάδης επισημαίνοντας πως ο πρωθυπουργός «αφού στις προηγούμενες επισκέψεις του στη ΔΕΘ με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και το παράλληλο πρόγραμμα έφερε τα πιο σκληρά μνημόνια, την ύφεση στην οικονομία και τα πιο δυσβάσταχτα και εξοντωτικά μέτρα έως το 2060, ήρθε φέτος να μας πει πόσο καλά πάει η οικονομία και να μας παρουσιάσει ως επιτεύγματά του αυτά που λυσσαλέα πολεμούσε όσο ήταν στην αντιπολίτευση και είχε παραλάβει σχεδόν ολοκληρωμένα». «Ο κ. Τσίπρας και η παρέα του έχει φέρει τους πολίτες στα όρια της αντοχής και της υπομονής» τονίζει χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ.

Από την πλευρά του ο Σταύρος Καλαφάτης τονίζει πως «η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης, δεν αλλάζει την πραγματικότητα της ελληνικής, αλλά και της τοπικής κοινωνίας», καθώς «όπως λέει ο ίδιος στη συνάντηση που είχε με τους παραγωγικούς φορείς θα χρειαστεί υπομονή … άλλων δύο ετών!».

«Παρέπεμψε τα θέματα της Αναπτυξιακής Τράπεζας και του ακατάσχετου λογαριασμού των επιχειρήσεων στο 2018, όπως και την έξοδο της χώρας από τα Μνημόνια! Ως τότε, ίσως "παγώσει" με νόμο τις ασφαλιστικές εισφορές. Υποσχέσεις και σχέδια επί χάρτου, δηλαδή. Ήταν η ΔΕΘ το βήμα που είχε επιλέξει ο πρωθυπουργός για να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα ανέφικτο, ακοστολόγητο, που ονόμασε "πρόγραμμα Θεσσαλονίκης". Πρόγραμμα που δεν το είδαμε ποτέ. Γι' αυτό και η Θεσσαλονίκη στοιχειώνει την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ» δηλώνει, ο επίσης, αναπληρωτής τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ.

Με τη σειρά του, ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών Κωνσταντίνος Γκιουλέκας σε δήλωσή του τονίζει πως «ο Αλέξης Τσίπρας ήλθε, είδε και … απήλθε σήμερα από τη Θεσσαλονίκη θυμίζοντας τον χειρότερο εαυτό του» μοιράζοντας, όπως λέει χαρακτηριστικά, «πάλι ψέματα και έωλες υποσχέσεις, θεωρώντας ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς».

«Η επιχειρούμενη για άλλη μια φορά εξαπάτηση του ελληνικού λαού και ειδικότερα του λαού της Βορείου Ελλάδας από τον πρωθυπουργό θα αποτελούσε μέρος μιας πολυπαιγμένης κωμωδίας αν η κατάσταση δεν είχε ξεπεράσει τα όρια του τραγικού. Συστήνουμε στον πρωθυπουργό, την επόμενη φορά που θα επισκεφθεί την Θεσσαλονίκη και την Βόρειο Ελλάδα να θυμάται την παροιμία: "Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί!"» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Γκιουλέκας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή