Πατούλης: Δεν έκρυψα την διάθεση μου να ασχοληθώ με την Αθήνα

Πατούλης: Δεν έκρυψα την διάθεση μου να ασχοληθώ με την Αθήνα

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Την αγάπη μου και τη διάθεσή μου να ασχοληθώ με την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα δεν την έκρυψα ποτέ» δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ερωτηθείς εάν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο Αθηναίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.

Ο κ. Πατούλης μιλώντας το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9Fm» άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφιος, υπογραμμίζοντας πως «χρειάζεται κανείς να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να γίνει η Αθήνα πραγματική πρωτεύουσα -όχι μόνο της Ελλάδας- αλλά και πρωτεύουσα πολιτισμού της Ευρώπης και ιδεών σε παγκόσμιο επίπεδο».

Αναφέρθηκε επίσης στη δημιουργία του Ομίλου Ενεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά» λέγοντας πως στόχος είναι να μετατραπούν η Αθήνα και οι γειτονιές της «στην πόλη που οραματιζόμαστε και να δέχεται τουρίστες δώδεκα μήνες το χρόνο από ολόκληρο τον κόσμο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή