Κριτική του ΠΑΣΟΚ στις προτάσεις του υπ. Παιδείας για το «νέο» Λύκειο

Κριτική του ΠΑΣΟΚ στις προτάσεις του υπ. Παιδείας για το «νέο» Λύκειο

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι χθεσινές περιγραφές του υπουργού Παιδείας για το Λύκειο «απέχουν έτη φωτός από όσα χρειάζεται η νέα γενιά της πατρίδας μας, από όσα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κατά καιρούς υποσχεθεί, από όσα ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει εξαγγείλει» σχολίασε το ΠΑΣΟΚ, συμπληρώνοντας ότι ο αρμόδιος υπουργός τον έχει αναιρέσει και συνεχίζει να τον αναιρεί.

Σε ανακοίνωση του Τομέα Παιδείας επισημαίνεται, ότι «το δήθεν όραμα για άλλο λύκειο, η αυτονομία του Λυκείου και η εισαγωγή σε ΑΕΙ δίχως εξετάσεις ακολούθησαν το φαντασιακό δρόμο όλων των υπόλοιπων συριζαϊκών και πρωθυπουργικών εξαγγελιών», ενώ επικρίνεται ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου για επικοινωνιακά παιχνίδια.

«Μόνος στόχος να καλύψει με πυροτεχνήματα την πλήρη ανεπάρκεια των προτάσεών του για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, αλλά και να γίνει κομματικά απαραίτητος ενόψει μάλιστα πιθανού ανασχηματισμού» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Το ΠΑΣΟΚ επαναλαμβάνει τις βασικές αρχές των προτάσεών του για το Λύκειο και δεσμεύεται να τις καταθέσει αναλυτικά στον διάλογο που θα ξεκινήσει.

(πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή