Φλαμπουράρης: Παραποιήθηκε η αναφορά μου στο «πακέτο Γιουνκέρ»

Φλαμπουράρης: Παραποιήθηκε η αναφορά μου στο «πακέτο Γιουνκέρ»

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για παρερμηνεία των λεγόμενών του σχετικά με την αξιοποίηση του πακέτου Γιουνκέρ, κάνει λόγο ο υπουργός Επικράτειας αρμόδιος για θέματα Καθημερινότητας του Πολίτη, Αλέκος Φλαμπουράρης

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου αναφορικά με τα όσα είπε σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη για το «πακέτο Γιουνκέρ», ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης επεσήμανε τα εξής:

«Για μια ακόμη φορά παραποιήθηκε η αναφορά μου στο ‘’πακέτο Γιουνκέρ‘’ ώστε να υπάρξει σπέκουλα και διαστρέβλωση της αλήθειας. Το ‘’πακέτο Γιούνκερ‘’ αποτελεί δανειοδότηση, κυρίως προς τις ιδιωτικές επιχειρήσεις και απαιτεί business plan ώστε να αποδεικνύεται η βιωσιμότητα της επένδυσης, ώστε να είναι εφικτή η απορρόφηση του δανείου. Αυτή η διαδικασία είναι χρονοβόρα. Δεν έχει την ευθύνη επί τούτου η ελληνική κυβέρνηση και γι’ αυτό το λόγο καθυστερεί η έγκριση του δανείου, αλλά κυρίως η εκταμίευσή του.

Αυτή ακριβώς ήταν η δήλωσή μου. Έχει καμία σχέση με αυτά που γράφονται και λέγονται;».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή