Mητσοτάκης για τη νέα σχολική χρονιά: Γι’ αυτή τη γενιά θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου

Mητσοτάκης για τη νέα σχολική χρονιά: Γι’ αυτή τη γενιά θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μία ανάρτηση του στο twitter ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά, εστιάζοντας στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην παιδεία. Ο κ. Μητσοτάκης μάλιστα ανέφερε πως «θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να αποκτήσει ισχυρά εφόδια για να προχωρήσει στη ζωή της».

Αναλυτικά η ανάρτηση: 

«Κάθε παιδί που ξεκινά σήμερα το σχολείο, είτε δίνει πανελλήνιες, είτε πάει πρώτη δημοτικού, έχει γεννηθεί από το 2000 και μετά. Γι’ αυτή τη γενιά, που μεγάλωσε μέσα στην κρίση, θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να αποκτήσει ισχυρά εφόδια για να προχωρήσει στη ζωή της.

Να μείνει στη χώρα μας και να την κάνει καλύτερη. Η σημαντικότερη μεταρρύθμιση που έχουμε ανάγκη στην εκπαίδευση είναι να δοθεί μεγαλύτερη αυτονομία στα σχολεία μας.

Θα είναι μια βαθιά αλλαγή που θα απελευθερώσει δυνάμεις και τη δημιουργικότητα των εκπαιδευτικών μας που είναι ο μεγαλύτερος πλούτος για τα σχολεία μας. Καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς σε όλη τη χώρα!»

Αυτό έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ανεβάζοντας μία φωτογραφία του με μαθητές και μαθήτριες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή