ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρβιτσιώτης: «Ο κ. Μουζάλας κρύβεται, αλλά τα αποτελέσματα της ανικανότητάς του παραμένουν ορατά»

varvitsiotis-o-k-moyzalas-kryvetai-alla-ta-apotelesmata-tis-anikanotitas-toy-paramenoyn-orata-2210089

Αιχμές περί «απαράμιλλης ανικανότητας» του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Μουζάλα άφησε σε ανακοίνωσή του τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με αφορμή τις καθημερινές επιστολές διαμαρτυρίας που δέχεται ο αρμόδιος υπουργός υπερβολική συγκέντρωση προσφύγων στα νησιά του Β.Α. Αιγαίου.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι: «Μετά το Δήμαρχο Λέσβου, σήμερα ο Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών επισημαίνει την οριακή κατάσταση που επικρατεί στα νησιά του Β.Α. Αιγαίου, εξαιτίας της υπερβολικής συγκέντρωσης προσφύγων και παράνομων μεταναστών.

Κάνει και εκείνος έκκληση προς τον αρμόδιο Υπουργό, αλλά και τον πρωθυπουργό, να προχωρήσουν άμεσα στη λήψη μέτρων αποσυμφόρησης των συγκεκριμένων νησιών.

Για το θέμα αυτό κατέθεσα, πριν από δύο ημέρες, Επίκαιρη Ερώτηση στη Βουλή, αλλά ο κ. Μουζάλας αρνείται, και πάλι, να προσέλθει να απαντήσει», αναφέρει ο κ. Βαρβιτσιώτης.

«Μπορεί ο κ. Μουζάλας να κρύβεται, τα αποτελέσματα της απαράμιλλης ανικανότητάς του, όμως, παραμένουν ορατά», καταλήγει.