Μηνύματα αλληλλεγγύης από τον ελληνικό πολιτικό κόσμο για την επίθεση στο Λας Βέγκας

Μηνύματα αλληλλεγγύης από τον ελληνικό πολιτικό κόσμο για την επίθεση στο Λας Βέγκας

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Είναι κάποια γεγονότα που δεν μπορεί να τα χωρέσει ο ανθρώπινος νους. Οι σκέψεις μας στις οικογένειες των θυμάτων στο Las Vegas» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης για την αιματηρή επίθεση στο Λας Βέγκας με τραγικό απολογιμσμό τον θάνατο τουλάχιστον 58 ατόμων και τον τραυματισμό 515, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ενημέρωση.

Τον αποτροπιασμό του και την απερίφραστη καταδίκη του για τη βάρβαρη πολύνεκρη επίθεση στο Λας Βέγκας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος κατά τη διάρκεια του δείπνου που του παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σερβίας κ. Aleksandar Vucic. «Όλη η πολιτισμένη Ανθρωπότητα είναι ενωμένη και αποφασισμένη απέναντι σ’ αυτή τη βαρβαρότητα, από όπου κι αν προέρχεται.», κατέληξε ο κ. Παυλόπουλος.

«Αδιάκριτα από το πού χτυπάει η τρομοκρατία, καταδικάζουμε απερίφραστα την αποτρόπαιη εγκληματική ενέργεια στο Έντμοντον, τη Μασσαλία και το Λας Βέγκας», σημείωσε σε σχετική ανακοίνωση το Ποτάμι, ενώ εξέφρασε «τη βαθιά του θλίψη για τα θύματα της παραφροσύνης». Το Ποτάμι συντάσσεται με όλους εκείνους που είναι αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν τη μάστιγα αυτή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή