Για ανοχή χωρίς όριο κατηγορεί η ΝΔ κυβέρνηση και Τόσκα με αφορμή τη νέα επίθεση του Ρουβίκωνα

Για ανοχή χωρίς όριο κατηγορεί η ΝΔ κυβέρνηση και Τόσκα με αφορμή τη νέα επίθεση του Ρουβίκωνα

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για ανοχή που έχει ξεπεράσει κάθε όριο κατηγορεί η Νέα Δημοκρατία την κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Τόσκα, με αφορμή την επίθεση με βαριουπούλες από μέλη της ομάδας του Ρουβίκωνα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής, στα γραφεία του Κέντρου Πληροφορικής του Υπουργείου Οικονομικών στο Μοσχάτο.

«Η ανοχή της Κυβέρνησης και του κ. Τόσκα προσωπικά στις καταδρομικές εφόδους του Ρουβικώνα έχει ξεπεράσει κάθε όριο», σημειώνει με ανακοίνωσή της η ΝΔ και συμπληρώνει

«Ο κατ’ ευφημισμόν Υπουργός Προστασίας του Πολίτη οφείλει να εξηγήσει στους πολίτες για ποιο λόγο επιτρέπει σε ακραίες ομάδες να καταλαμβάνουν δημόσιες υπηρεσίες, να γελοιοποιούν το Κοινοβούλιο, να φθάνουν μέχρι το γραφείο του Υπουργού Δικαιοσύνης και να καταστρέφουν δημόσια περιουσία και εκείνος να σφυρίζει αδιάφορα».

«Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτό το ξεχαρβάλωμα που ενισχύει το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών θα σταματήσει αμέσως με την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας», καταλήγει.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή