«Εως 23 Οκτωβρίου η επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα»

«Εως 23 Οκτωβρίου η επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα»

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι επικεφαλής των θεσμών θα επιστρέψουν στην Αθήνα μετά τα μέσα Οκτωβρίου, τόνισε από το Λουξεμβούργο, μετά τη λήξη του Eurogroup, ο επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ.

Πιο συγκεκριμένος ήταν ο αρμόδιος επίτροπος Οικονομίας Πιερ Μοσκοβισί, ο οποίος ανέφερε ότι οι επικεφαλής των θεσμών πρέπει να έχουν επιστρέψει στη χώρα μας έως τις 23 Οκτωβρίου.

Είναι «ισχυρή και κοινή η αντίληψη» ότι η τρίτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος πρέπει να ολοκληρωθεί πριν το τέλος του 2017, δήλωσε ο επικεφαλής του Eurogroup, Γέρουν Ντάισελμπλουμ. «Η Ελλάδα πρέπει να εκμεταλλευτεί το θετικό κλίμα που έχει επιστρέψει, πρόσθεσε».

Νωρίτερα, ο Ολλανδός, προσερχόμενος στη συνεδρίαση και σχολιάζοντας την αποχώρηση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε από το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας, είχε τονίσει ότι το αποτέλεσμα των γερμανικών εκλογών δεν επηρεάζει την πορεία του ελληνικού προγράμματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή