ΝΔ: Ο κ. Τζανακόπουλος λέει ψέματα για τα μέτρα και το γνωρίζει

ΝΔ: Ο κ. Τζανακόπουλος λέει ψέματα για τα μέτρα και το γνωρίζει

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ο κ. Τζανακόπουλος ισχυρίστηκε σήμερα ότι δεν τίθεται θέμα νέων μέτρων, λέει ψέματα και το γνωρίζει», υπογραμμίζει, σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Σύμφωνα με την Πειραιώς, η κυβέρνηση έχει δεσμευθεί να επιβάλει και νέα μέτρα 7 δισ. ευρώ το 2018, το 2019 και το 2020, μέτρα που θα μειώσουν και πάλι μισθούς, συντάξεις και επιδόματα.

Οπως λέει, «είναι ακριβώς τα μέτρα που σκοπεύει να αμβλύνει η Νέα Δημοκρατία με το εναλλακτικό σχέδιό της».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, μιλώντας στην ιστοσελίδα real.gr, ο κ. Τζανακόπουλος είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων ή ενεργοποίησης του κόφτη.

«Νομίζω ότι μετά και την χθεσινή δήλωση της κ. Λαγκάρντ αποκλείεται μια τέτοια εξέλιξη. Το ΔΝΤ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ζητήσει περαιτέρω μέτρα ούτε για το 2018 πράγμα που είχε ούτως ή άλλως κλείσει ήδη από την 1η αξιολόγηση», είχε κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ, αναφερόμενος στα σενάρια εφαρμογής του κόφτη ο είχε σχολιάσει πως «οι ίδιοι που τα επαναφέρουν σήμερα διαψεύστηκαν και το 2016 και το 2017».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή