ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οργή Γλέζου για την επίσκεψη Τσίπρα στις ΗΠΑ

orgi-glezoy-gia-tin-episkepsi-tsipra-stis-ipa-2214403

Την οργή του εξέφρασε ο Μανόλης Γλέζος με αφορμή την επίσκεψη Τσίπρα στις ΗΠΑ και την συνάντηση του με τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο κ. Γλέζος έκανε λόγο για παράδοση εθνικής κυριαρχίας και κατηγόρησε την κυβέρνηση Τσίπρα πως αντί να αγωνίζεται για την Εθνική Ανεξαρτησία, διαπραγματεύεται, το σε ποιον συμφέρει περισσότερο να την παραδώσει.

Αναλυτικά η δήλωσή του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς: 

«Όταν ο Έλληνας πρωθυπουργός αγωνίζεται για να μειωθεί η ανεργία στις ΗΠΑ, αγοράζοντας τα F-16. Όταν ο Έλληνας πρωθυπουργός προσφέρει γη και ύδωρ στη μητρόπολη της παγκοσμιοποίησης, επεκτείνοντας την παραχώρηση της Σούδας.
Όταν ο Έλληνας πρωθυπουργός ξαναγυρίζει την Ελλάδα στην εποχή του Πιουριφόι, όταν οι ΗΠΑ διόριζαν τους πρωθυπουργούς. Όταν ο Έλληνας πρωθυπουργός υμνεί τον πλανητάρχη για τα "δημοκρατικά του αισθήματα".

Τότε η υποταγή της χώρας στις ΗΠΑ είναι όχι μόνο φανερή, αλλά και ολοκληρωτική.Λυπάμαι και οργίζομαι, που η Ελληνική κυβέρνηση αντί να αγωνίζεται για την Εθνική Ανεξαρτησία, διαπραγματεύεται, το σε ποιον συμφέρει περισσότερο να την παραδώσει».