ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tσίπρας: Το απόθεμα στους αδύναμους

tsipras-to-apothema-stoys-adynamoys-2215058

Σφοδρή επίθεση στα ΜΜΕ εξαπέλυσε από τα Γιάννενα ο Αλέξης Τσίπρας κατηγορώντας τα για σπορά ψευδών ειδήσεων, ενώ παράλληλα προανήγγειλε την κατανομή του αποθέματος στους αδύναμους.

«Πότε διαβάζουμε για κατάρρευση των εσόδων, πότε ότι θα μας μαλώσουν για το πώς θα μοιράσουμε το υπερπλεόνασμα και τη διανομή του, πότε ότι υπάρχει πρόβλημα με την υποδόση των 800 εκατ. ευρώ, πότε ότι η γ’ αξιολόγηση τινάζεται στον αέρα. Συνήθως διαψεύδονται μια ημέρα μετά τα πρωτοσέλιδα. Η χώρα βρίσκεται σε πολύ καλύτερο σημείο από κάθε άλλη φορά» για να συνεχίσει με την εξαγγελία πως «ό,τι απόθεμα έχουμε θα το μοιράσουμε στους πιο αδύναμους όπως κάναμε και πέρυσι».

Παράλληλα ο κ. Τσίπρας υποστήριξε πως «εμείς πετύχαμε γιατί ήμασταν οι πρώτοι που επεδίωξαν συναινέσεις και είμαστε οι πρώτοι που πήγαμε σε εκλογές με τη συμφωνία στο τραπέζι. Τον Σεπτέμβρη του 2019 θα καλέσουμε τον λαό να συγκρίνει που ήταν η χώρα όταν παραλάβαμε και που είναι τώρα. Ποιο ήταν το σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης και ποιο είναι τώρα» ανέφερε στην ομιλία του ο πρωθυπουργός από την Ηπειρο.