Νέα ένταση στη Βουλή με αφορμή το ταξίδι Καμμένου στο Λονδίνο

Νέα ένταση στη Βουλή με αφορμή το ταξίδι Καμμένου στο Λονδίνο

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την «προειδοποίηση» ότι είναι θέμα χρόνου η ολοκλήρωση των ερευνών της υπηρεσίας δίωξης εκβιασμών της ΕΛΑΣ, και πως θα αποκαλυφθεί ότι εκδότες, έμποροι όπλων και πολιτικοί λειτουργούσαν ως όργανα εγκληματικών οργανώσεων, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Π. Καμμένος, από τη Βουλή και με την ευκαιρία ερώτησης του βουλευτή της ΝΔ κ. Κ.Τσιάρα, «συνόδευσε» την εκ μέρους του επανάληψη του ισχυρισμού πως όσα είπε για πληρωμή «από την τσέπη» του λογαριασμού για την διαμονή του σε ξενοδοχείο του Λονδίνου ήταν αλήθεια.

Ο κ. Τσιάρας, αναπτύσσοντας την ερώτησή του, υπενθύμισε ότι αρχικώς μιλώντας στη Βουλή είχε ισχυριστεί ότι πλήρωσε το κόστος κάνοντας χρήση της πιστωτικής του κάρτας. Και έκανε λόγο για «θεσμικό ατόπημα» του υπουργού να πει ψέματα ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας.

«Χρέωσα την κάρτα για την κράτηση, η κάρτα κατατέθηκε στο ξενοδοχείο, πλήρωσα από την τσέπη μου για να μην χρεώσω το ελληνικό Δημόσιο. Το ποσό το διέθετα μετρητά, δύο εγώ, συν δύο χιλιάδες ευρώ εγώ και η γυναίκα μου», είπε ο κ. Καμμένος και κάλεσε τον ερωτώντα βουλευτή να του ζητήσει συγγνώμη για όσα ισχυρίζεται, σημειώνοντας πως αν ο κ. Τσιάρας δεν το έπραττε, θα αναγκαζόταν να κινηθεί και εναντίον του δικαστικά. «Αν δεν ζητήσετε συγγνώμη θα ζητήσω ποινική δίωξη και αστική αποζημίωση, που είπατε ότι ψευδώς είπα πράγματα στη Βουλή», σημείωσε ο κ. Καμμένος.

«Δεν χρειάζεται να ανησυχώ για ο,τιδήποτε. Η απάντησή σας δεν είναι υπεύθυνη κοινοβουλευτικά. Λυπάμαι, θα περίμενα να ζητήσετε εσείς συγγνώμη» σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Είναι ξεκάθαρο ότι χρεώθηκε η κάρτα μου με το κλείσιμο του δωματίου. Είναι ξεκάθαρο ότι χρέωσα την κάρτα μου όταν πήγα στο ξενοδοχείο. Είναι ξεκάθαρο ότι πλήρωσα από την τσέπη μου. Εξόφλησα από την τσέπη μου επειδή δεν ήθελα να πάρει την χρέωση η κάρτα μου. Μαζευτείτε και μην ξεφτιλίζεστε», έκλεισε το σύντομο διάλογο ο υπουργός Εθνικής Αμυνας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή