Συνάντηση και ευχές Γιάννη Σγουρού σε Φώφη Γεννηματά

Συνάντηση και ευχές Γιάννη Σγουρού σε Φώφη Γεννηματά

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καλή επιτυχία, ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στην Κεντροαριστερά, ευχήθηκε στη Φώφη Γεννηματά, ο Γιάννης Σγουρός.

Σε δηλώσεις έκανε αναφορά στους «αγώνες στην αυτοδιοίκηση» που έχουν δώσει από κοινού με τη Φ. Γεννηματά και σημείωσε ότι την επισκέφθηκε -συνοδευόμενος από φίλους και μέλη τής παράταξης «Αττική»- για να της ευχηθεί και να τη συγχαρεί για τη μέχρι σήμερα στάση της.

«Ο πολιτικός της λόγος και πολιτισμός αποτελούν εγγύηση για το μέλλον της Κεντροαριστεράς» είπε, προσθέτοντας ότι η επόμενη ημέρα των εκλογών πρέπει να βρει τη δημοκρατική παράταξη «απαλλαγμένη από την κομματική καμαρίλα, ενωμένη και αρραγή, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Πλέον εναπόκειται στους πολίτες με τη συμμετοχή τους να ταρακουνήσουν το πολιτικό σύστημα και να στείλουν το μήνυμα ότι είναι εφικτός ένας διαφορετικός δρόμος για τη χώρα, μακριά από τον άκρατο λαϊκισμό, τον τυχοδιωκτισμό και την άκρα συντήρηση».

(πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή