Αποχώρηση Ν.Δ. από συνεδρίαση της Εξεταστικής για Υγεία

Αποχώρηση Ν.Δ. από συνεδρίαση της Εξεταστικής για Υγεία

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αποχώρηση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας εν μέσω μεγάλης έντασης, «σημάδεψε» τη χθεσινή συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής «για τη διερεύνηση σκανδάλων στον χώρο της Υγείας τα έτη 1997-2014». Η συνεδρίαση είχε ως θέμα την εξέταση της κ. Αικατερίνης Πολύζου, προϊσταμένης του Τμήματος Οικονομικής Διαχείρισης του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Οι κ. Γ. Γεωργαντάς και Ν. Μηταράκης προέβησαν σε αυτή την ενέργεια, διαμαρτυρόμενοι για τις παρεμβάσεις όχι απλώς των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ – μελών της Επιτροπής αλλά και του προέδρου της Αντ. Μπαλωμενάκη, οι οποίες –όπως υποστήριξαν– είχαν στόχο να τρομοκρατήσουν τη μάρτυρα.

«Λογοκρίνετε τις ερωτήσεις. Είστε ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία των Επιτροπών», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργαντάς απευθυνόμενος στον κ. Μπαλωμενάκη, ο οποίος όχι μόνο απηύθυνε εμβόλιμα ερωτήσεις στη μάρτυρα, αλλά και επέτρεπε τις επιθετικές εις βάρος της μάρτυρος και των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας παρεμβάσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι παραπειστικές οι ερωτήσεις που κάνετε», ήταν μία από τις φράσεις-σχόλια του προέδρου της Επιτροπής απέναντι σε βουλευτή της Ν.Δ., ενώ το κλίμα καταδεικνύει και σχόλιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (Χαρ. Τζαμακλής): «Μην κάνουμε τους βλάκες εδώ μέσα», είπε κάποια στιγμή, σχολιάζοντας απαξιωτικά τοποθέτηση της κ. Πολύζου έναντι δικού του ερωτήματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή