ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Mητσοτάκης: «Αν θέλουν, να χτυπήσουν εμένα, όχι τη γυναίκα μου»

Mητσοτάκης: «Αν θέλουν, να χτυπήσουν εμένα, όχι τη γυναίκα μου»

«Αν θέλουν, να χτυπήσουν εμένα, όχι τη γυναίκα μου», σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας στα δημοσιεύματα, αλλά και την τοποθέτηση του πρωθυπουργού, σχετικά με τα Paradise Papers και την καταγραφή εταιρείας της συζύγου του στα Paradise Papers.

«Ο Καζαντζάκης είχε πει: Το ψέμα είναι ανανδρία. Και θα σας έλεγα ότι να επιτίθεται κανείς πλαγίως συχνά και με υπονοούμενα στη σύζυγο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μία γυναίκα που δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα, η οποία έχει διακριθεί στον ιδιωτικό τομέα, η οποία προσπαθεί να χτίσει τη δική της επιχειρηματική δραστηριότητα, αυτό είναι διπλή ανανδρία. Είναι ντροπή τους», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε τοποθέτησή του στο πλαίσιο του 4ου Προσυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο, και συνέχισε:

«Θέλω να ξαναπώ κάτι. Είπα στη Βουλή και στον κ. Τσίπρα ότι δεν είναι ντροπή να χάνει κάποιος εκλογές. Αυτό που είναι ντροπή είναι να προσπαθεί κάποιος να διασωθεί με λάσπη, με παραπληροφόρηση, με χυδαιότητες, χρησιμοποιώντας ένα παρακράτος που ο ίδιος οικοδομεί, μόνο και μόνο για να συκοφαντήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους».

Ο κ. Μητσοτάκης, στην ίδια ομιλία, παρουσίασε και την πρότασή του για τη διανομή του μερίσματος του 2017.

Αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του αντέδρασε στα όσα είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το Ηράκλειο της Κρήτης, στο προσυνέδριο της ΝΔ.

«Ο κ. Μητσοτάκης, πέραν της ακραίας ανοησίας των Ζαππείων του Αντώνη Σαμαρά, ότι δήθεν θα φέρει επενδύσεις 100 δισ. ευρώ, την οποία επανέλαβε στην ομιλία του στην Κρήτη, λησμόνησε να διευκρινίσει: Τα 100 δισ. ευρώ θα τα φέρει στην Ελλάδα ή σε offshore στις νήσους Κέιμαν; Όσο για τη λάσπη, τις συκοφαντίες και το παρακράτος, ας συμβουλευτεί καλύτερα τον κ. Αυγενάκη και τους «κολλητούς» του», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.