ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τόσκας: Γίνονται όλες οι ενέργειες για τον εντοπισμό των δραστών που τραυμάτισαν τη δικηγόρο

Τόσκας: Γίνονται όλες οι ενέργειες για τον εντοπισμό των δραστών που τραυμάτισαν τη δικηγόρο

Ότι γίνονται όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, ώστε οι άνθρωποι που τραυμάτισαν τη δικηγόρο κατά τα χθεσινά επεισόδια στα Εξάρχεια να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, διαβεβαίωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, κατά την έξοδο του από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου επισκέφτηκε το θύμα.

Η άτυχη γυναίκα υπέστη σοβαρό τραύμα στο γόνατο από φωτοβολίδα, η οποία φαίνεται να εκτοξεύτηκε από πυροσωλήνα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει να υποστεί ακόμη και ακρωτηριασμό. Σε πολύωρη εγχείρηση υποβλήθηκε το βράδυ και νοσηλεύεται διασωληνωμένη.

Νωρίτερα, κατά την επίσκεψη του στο νοσοκομείο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δυστυχώς για ακόμη μία φορά κάποιες μειοψηφίες ξαναχτύπησαν. Ο τραυματισμός αυτής της γυναίκας είναι τα επίχειρα μίας μειοψηφίας που επιζητά τη βία. Αυτές οι λογικές δεν έχουν χώρο στη Δημοκρατία μας. Γίνονται όλες οι ενέργειες ώστε οι δράστες να εντοπιστούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Δυστυχώς, αυτά έγιναν έπειτα από τη λήξη της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου κατά την οποία δεν σημειώθηκε κανένα επεισόδιο».