Κεντροαριστερά: Ομαλά εξελίσσεται η διαδικασία ανάδειξης ηγεσίας

Κεντροαριστερά: Ομαλά εξελίσσεται η διαδικασία ανάδειξης ηγεσίας

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς σημαντικά προβλήματα άνοιξαν στις 8 το πρωί οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των εκλογών ανάδειξης ηγεσίας για τον νέο φορέα της προοδευτικής παράταξης. Ορισμένα μεμονωμένα περιστατικά ξεπεράστηκαν γρήγορα και η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά. Αρκετά ικανοποιητικός είναι και ο ρυθμός προσέλευσης των μελών και φίλων για να ψηφίσουν τη νέα ηγεσία επιλέγοντας την Φώφη Γεννηματά ή τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Και οι δυο υποψήφιοι πρόκειται να ψηφίσουν στις 11, η μεν κ. Γεννηματά στο Καματερό ενώ ο κ. Ανδρουλάκης στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η ψηφοφορία γίνεται από τις 8 το πρωί έως στις 8 το βράδυ και δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι ψήφισαν στον α’ γύρο είτε δήλωσαν μέλη είτε φίλοι σε όποιο εκλογικό τμήμα επιθυμούν ή βρίσκονται κοντύτερα. Δεν απαιτείται η καταβολή 3 ευρώ, όπως την προηγούμενη Κυριακή. Όμως, όποιος θέλει μπορεί να δώσει χρήματα για τους πληγέντες στη Δυτική Αττική.

Τα αποτελέσματα αναμένονται γύρω στις 9-10 το βράδυ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή