Αντιδράσεις για τροπολογία 114 σελίδων σε ν/σ του υπ. Ναυτιλίας – συγγνώμη από Κουρουμπλή

Αντιδράσεις για τροπολογία 114 σελίδων σε ν/σ του υπ. Ναυτιλίας – συγγνώμη από Κουρουμπλή

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την έντονη αντίδραση των βουλευτών της αντιπολίτευσης προκάλεσε τροπολογία 114 σελίδων που κατατέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο του υπουργείου Ναυτιλίας και υπογράφεται από τους υπουργούς Οικονομικών, Εσωτερικών, Οικονομίας και Ανάπτυξης, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Ναυτιλίας.

Η αντιπολίτευση κατηγόρησε τη κυβέρνηση ότι απαξιώνει τη Βουλή νομοθετώντας εκτός διαδικασίας και ζήτησε την απόσυρση της, ενώ ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής ζήτησε συγγνώμη τονίζοντας ότι ποτέ δεν θα ήθελε να συζητηθεί τροπολογία του με αυτή τη διαδικασία, αλλά δεν έγινε εκ του πονηρού.

Παράλληλα, επισήμανε ότι η τροπολογία δεν έχει τέτοιο περιεχόμενο, ούτε λύνει οικονομικά θέματα, αλλά ρυθμίζει σημαντικά ζωτικά ζητήματα, όπως η παραχώρηση στους δήμους εκτάσεων χερσαίων ζωνών που δεν χρειάζονται τα λιμάνια, η τιμωρία για την αδήλωτη εργασία αλλά και άλλα θέματα για τα οποία είχαν αντίρρηση οι θεσμοί και έγινε προσπάθεια για να περάσουν.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή