ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαξίμου: Αποκαλύφθηκε η σκευωρία του κ. Μητσοτάκη

Μαξίμου: Αποκαλύφθηκε η σκευωρία του κ. Μητσοτάκη

Σκευωρία καταλογίζει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κυβερνητική πηγή, αναφερόμενη στη συζήτηση στη Βουλή για την πώληση πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβια.

Η ίδια πηγή υπογραμμίζει με νόημα πως ουδέποτε η Σαουδική Αραβία αμφισβήτησε ότι ο Βασίλης Παπαδόπουλος ήταν εκπρόσωπός της, αλλά όλα ξεκίνησαν από την παρέμβαση ενός Έλληνα ενδιάμεσού στον πρέσβη στο Ριάντ.

«Αυτός είναι ο πραγματικός μεσάζοντας ο οποίος επιδίωκε χαμηλότερο τίμημα, δηλαδή λιγότερα έσοδα για το ελληνικό Δημόσιο», τόνισε η ίδια πηγή, ενώ έθεσε σειρά ερωτημάτων προς την αξιωματική αντιπολίτευση, όπως ποιανού τις θέσεις υιοθέτησε πλήρως, για ποια συμφέροντα εργάζεται, εάν θα απαντήσει γιατί το έκανε και εάν θα ζητήσει συγγνώμη ο κ. Μητσοτάκης για τα ψέματά του.

Προσέθεσε αναφορικά με τη στάση τής ΝΔ ότι εκθέτει τη χώρα και όχι την κυβέρνηση.

Για τη συζήτηση στη Βουλή, η ίδια πηγή σημείωσε πως «τα είδε όλη η χώρα. Ακόμα μία παταγώδης αποτυχία της μιντιακής παραεξουσίας που καθοδηγεί τον κ. Μητσοτάκη και την ομάδα γύρω από αυτόν να πνίξουν τη χώρα στο βούρκο της συκοφαντίας» και προσέθεσε:

«Η σκευωρία κατέρρευσε και τώρα είναι η ώρα να επιστρέψουμε στα μεγάλα ζητήματα που πρέπει να απασχολούν τη χώρα. Τη φοροδιαφυγή, τις offshore και τη διαφθορά. Θα συζητηθούν όλα στην προ ημερησίας που ζήτησε ο πρωθυπουργος και στην οποία πάλι θα είναι απολογούμενος ο κ. Μητσοτάκης».

Και κατέληξε η ίδια κυβερνητική πηγή πως πλέον «θα προσηλωθούμε στη μεγάλη προσπάθεια να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018, όσο και αν ο κ. Μητσοτάκης και οι επιχειρηματίες καθοδηγητές του προσπαθούν να υπονομεύσουν αυτόν τον στόχο».