Ερωτηματικά από «συνέντευξη» του «φερόμενου μεσάζοντα» στην υπόθεση της Σ. Αραβίας

Ερωτηματικά από «συνέντευξη» του «φερόμενου μεσάζοντα» στην υπόθεση της Σ. Αραβίας

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας άγνωστος άνδρας τοποθετήθηκε το πρωί σε ραδιοφωνική εκπομπή, και ισχυρίστηκε ότι είναι ο Βασίλης Παπαδόπουλος, ο μεσάζοντας που εμπλέκεται στην υπόθεση της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία.

Πιο συγκεκριμένα, ο άγνωστος κάλεσε στον ραδιοφωνικό σταθμό (Παραπολιτικά) και βγήκε στον αέρα, ωστόσο η ταυτότητά του δεν κατέστη δυνατό να επιβεβαιωθεί. Μάλιστα και ο ίδιος ο δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη διατύπωσε τις αμφιβολίες του.

Ο φερόμενος ως ο κ. Παπαδόπουλος, υποστήριξε ότι, δεν είναι ούτε σταρ, ούτε μεσάζων, προσθέτοντας ότι το βάρος της αλήθειας είναι μεγάλο. «Το καθεστώς μας επιτρέπει στους ανθρώπους να πουλάνε και να αγοράζουν», είπε, ενώ έκανε ειδική αναφορά στις αιτιάσεις του Πάνου Καμμένου στον πατέρα του, Ηλία Παπαδόπουλο, αλλά και στις σχέσεις του με τον κ. Γρυλλάκη τις οποίες και επιβεβαίωσε δηλώνοντας ότι ήταν μαζί. «Το 1978 κατέβηκα στην Αθήνα με τον Ηλία Καμμένο και πήρα το πρώτο μου αυτοκίνητο».

Σχετικά με την υπόθεση πώλησης των βλημάτων, είπε ότι δεν επιλέχθηκε τυχαία για να κάνει μία εργασία, επιλέχθηκε γιατί είναι επιχειρηματίας και εξυπηρετεί κάποιον πελάτη, ενώ δημιούργησε προσδοκίες για νέες αποκαλύψεις, με τη φράση: «Αντέχετε την αλήθεια; Είναι βαριά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή