ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Η χώρα γυρίζει οριστικά σελίδα

tsipras-i-chora-gyrizei-oristika-selida-2221635

Την αισιοδοξία του ότι η χώρα έχει μπει σε τροχιά εξόδου από την κρίση επανέλαβε ο πρωθυπουργός μιλώντας στο συνέδριο του Ελληνο-Αμερικανικού επιμελητηρίου . «Σχεδόν πριν τρία χρόνια, το 2015, από αυτό το βήμα, παρουσίασα το δικό μας σχέδιο για την επιστροφή στην ανάκαμψη με την κοινωνία όρθια και την εθνική χειραφέτηση από τα μνημόνια και την επιτροπεία», δήλωσε ο πρωθυπουργός από το βήμα του συνεδρίου και πρόσθεσε:

«Πάνω σε αυτό το στόχο δεσμεύτηκα και ζήτησα την εμπιστοσύνη και τη συμπόρευσή σας στην κοινή προσπάθεια να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση και να της δώσουμε νέα προοπτική».

«Είμαι πλέον», συνέχισε «στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξω ότι η «ώρα της ελληνικής οικονομίας» έφτασε. Και με αυτήν συγχρονίζεται πλέον μια σειρά θετικών εξελίξεων που εμπνέουν αισιοδοξία και σηματοδοτούν τη θετική αλλαγή για την οποία εργαζόμαστε εδώ και τρία χρόνια. Η στρατηγική μας απέδωσε,οι κόποι του ελληνικού λαού πιάνουν τόπο και μάλιστα με τα διατηρήσιμα χαρακτηριστικά που εγγυώνται ότι η χώρα γυρίζει οριστικά σελίδα χωρίς πισωγυρίσματα».

Πηγή: ΑΠΕ