«Συναγερμός» στο Μαξίμου για το προσφυγικό

«Συναγερμός» στο Μαξίμου για το προσφυγικό

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με αντικείμενο την προσφυγική και μεταναστευτική κρίση. Η σύσκεψη έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά την επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» υπήρξε συμφωνία του Ελληνα πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο για μελλοντικές επιστροφές προσφύγων προσφύγων και μεταναστών όχι μόνο από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου αλλά και από την ενδοχώρα προς την Τουρκία. 

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου και σε αυτήν μετείχαν ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Τόσκας και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρος Κοντονής. Εν συνέχεια ο Πρωθυπουργός είχε συνάντηση με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου Γ. Πάλλη, Χίου Α. Μιχαηλίδη, Σάμου Δ. Σεβαστάκη και Δωδεκανήσου Η. Καματερό για την προσφυγική και μεταναστευτική κρίση.

Το προσφυγικό φαίνεται πως έρχεται εκ νέου σε πρώτο πλάνο για την κυβέρνηση, καθώς την ίδια ώρα ο υπουργός Επικρατείας κ. Φλαμπουράρης πήρε την πρωτοβουλία για αντικατάσταση σκηνών στο χοτ σποτ της Μόριας με 50 οικίσκους. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή