Αδ. Γεωργιάδης: Η ΝΔ είναι έτοιμη να διαχειριστεί τις τύχες της χώρας

Αδ. Γεωργιάδης: Η ΝΔ είναι έτοιμη να διαχειριστεί τις τύχες της χώρας

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η προσπάθεια της ΝΔ με απαρχή τα προσυνέδρια, δείχνει μία παράταξη που αλλάζει και είναι έτοιμη να διαχειριστεί τις τύχες της χώρας, τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο 11ο Συνέδριο του κόμματος.

Ο κ. Γεωργιάδης, εξαπέλυσε ευθεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξάρτητων Ελλήνων λέγονας πως χρησιμοποιούν επιχειρήματα έωλα και χωρίς καμία βάση.

«Ο Α. Τσίπρας έδειξε στον ελληνικό λαό το πραγματικό πρόσωπο της Αριστεράς. Όταν βλέπουμε στα κανάλια τους πολιτικούς μας αντιπάλους, τον κ. Τσίπρα, να κατηγορούν τη ΝΔ για όσα έχουν συμβεί στη χώρα, αυτή είναι μία τεράστια συκοφαντία. Η ΝΔ έχει κάνει τα δικά της σφάλματα, αλλά πάντα υπήρχε στη σωστή πλευρά της ιστορίας», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε πως «Το 2009, ήταν ο Καραμανλής που έλεγε να πάρουμε μέτρα και οι άλλοι έλεγαν "λεφτά υπάρχουν". Εάν δεν είχαν ληφθεί οι καταστροφικές αποφάσεις της κυβέρνησης Παπανδρέου δε θα είχε φτάσει εδώ η χώρα. Όταν ο κ. Σαμαράς ανέλαβε την εξουσία, παραλάβαμε ένα ΑΕΠ που είχε χάσει 25%. Και στα δυόμιση χρόνια πετύχαμε αποκλιμάκωση της ανεργίας. Παραλάβαμε μία οικονομία σε ύφεση και την παραδώσαμε στην πρώτη θέση της ανάπτυξης στην ευρωζώνη. Σήμερα, τρία χρόνια μετά η Ελλάδα είναι η τελευταία χώρα σε ανάπτυξη. Οι ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξάρτητοι Έλληνες μας έχουν πάει στην τελευταία θέση», επεσήμανε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και τόνισε πως η Ελλάδα δεν έχει ώρα για χάσιμο απευθύνοντας μήνυμα πανστρατιάς, προκειμένου ο κ. Μητσοτάκης να βγάλει τη χώρα από το "βούρκο".

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή