Δημόσια αντιπαράθεση Αναγνωστοπούλου – Καμμένου για τον Μουφτή

Δημόσια αντιπαράθεση Αναγνωστοπούλου – Καμμένου για τον Μουφτή

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε δημόσια αντιπαράθεση μεταξύ βουλευτών της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εξελίχθηκε η συζήτηση για την εκλογή του Μουφτή από τη μουσουλμανική κοινότητα της Θράκης.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σια Αναγνωστοπούλου, σε δημόσια τοποθέτησή της σχετικά με την εκλογή Μουφτή, στην εκπομπή «Ακραίως» στο ΣΚΑΪ εκανε λόγο για ένα ζήτημα που εκφράζεται στον ΣΥΡΙΖΑ εδώ και χρόνια.

Οπως ανέφερε ,«αλλάζουν πράγματα στη μειονότητα, που έπρεπε να έχουν αλλάξει εδώ και χρόνια» και δήλωσε πως μετά το θέμα της Σαρίας, ανοίγει αναγκαστικά και το θέμα εκλογής του μουφτή.

Η κ. Αναγνωστοπούλου είπε ακόμη χαρακτηριστικά πως «Η μειονότητα στη Θράκη εξακολουθεί να είναι στο έλεος κάποιων εθνικοφρόνων».

Την έντονη αντίδρασή του στα παραπάνω, εξέφρασε αμέσως με παρέμβασή του κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος που έκανε λόγο για απόπειρα διαχωρισμού εκκλησίας – κράτους.

«Η ιστορία με τον μουφτή είναι κερκόπορτα του διαχωρισμού Κράτους – Εκκλησίας», ανέφερε χαρακτηριστικά με την κ. Αναγνωστοπούλου να απαντά πως αρνείται να «πάρει στα σοβαρά», όσα λέει.

Μάλιστα, κατηγόρησε τον κ. Καμμένο πως δεν στήριξε την κυβέρνηση σε πολλά κρίσιμα νομοσχέδια.

Από την πλευρά του ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε πως θα είναι αυστηρός με ζητήματα που αφορούν τη Θράκη και έκανε γνωστό πως ζήτησε «να γίνουν διαβουλεύσεις με όλους τους αρχηγούς και να μην έρθει το θέμα στη δημοσιότητα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή