Μπακογιάννη: Τον κόσμο δεν τον νοιάζει αν θα γίνω υπουργός

Μπακογιάννη: Τον κόσμο δεν τον νοιάζει αν θα γίνω υπουργός

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον κόσμο δεν τον νοιάζει αν θα γίνω υπουργός, δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη επισημαίνοντας παράλληλα πως δεν ήταν εύκολη η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά ήταν μια απόφαση που γνώριζε και κατανοεί.

«Είμαι κόρη του μεγαλυτέρου Έλληνα κοινοβουλευτικού, η ύψιστη τιμή είναι να σε ψηφίζει ο κόσμος στη βουλή. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο από την κοινοβουλευτική παρουσία στην επομένη βουλή των Ελλήνων» σημείωσε η κ. Μπακογιάννη μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Τόνισε ότι βασικός στόχος της ΝΔ είναι η μείωση των φόρων, η επαναδιαπραγμάτευση και η ολοκλήρωση των διαρθρωτικών αλλαγών.

«Θέλουμε τη μεγαλύτερη κοινωνική συμμαχία, με τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, με τους κοινωνικούς εταίρους» ανέφερε η κ. Μπακογιάννη ενώ επεσήμανε ότι η ΝΔ θα επιδιώξει συνεργασία είτε είναι αυτοδύναμη είτε όχι.

Παράλληλα έκανε λόγο για σημαντικό συνέδριο χωρίς παραφωνίες και πρόσθεσε ότι  η ΝΔ θα βρίσκεται στο έξης σε εκλογική ετοιμότητα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή