Στήριξη Kοτζιά σε Καμμένο για τη Σαουδική Αραβία

Στήριξη Kοτζιά σε Καμμένο για τη Σαουδική Αραβία

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στήριξη του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο σχετικά με την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας. Συγκεκριμένα, ο κ. Κοτζιάς σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, τόνισε ότι έχοντας εξετάσει όλα τα έγγραφα και έχοντας όλες τις σχετικές απαντήσεις εγγράφως από τη Σαουδική Αραβία, ο κ. Καμμένος «δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση για τον τρόπο που τον βλέπει η αντιπολίτευση».

Πρόσθεσε παράλληλα ότι «λέγονται φρικτά πράγματα τα οποία δεν έχουν ούτε αρχή ούτε και τέλος» ενώ κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «καταγγέλλει για πράξεις που έγιναν την εποχή της» -το 2012 και το 2014- «και ζητάει από εμάς να της απαντήσουμε».

Σχετικά με τον κ. Καμμένο εξέφρασε την άποψη ότι «αποτελεί πεδίο συνεχών επιθέσεων από την αντιπολίτευση διότι πιστεύει ότι αν τον πιέσει πάρα πολύ μπορεί να κάνει ένα ρήγμα στην κυβέρνηση». «Και στον κ. Καμμένο προσπαθεί να κολλήσει και εμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εξωτερικών.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή