Τζανακόπουλος: « Οι εκλογές θα γίνουν το 2019»

Τζανακόπουλος: « Οι εκλογές θα γίνουν το 2019»

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι εκλογές θα γίνουν το 2019, διαβεβαίωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός χθες ήταν εξαιρετικά σαφής, ως προς την ημερομηνία των εκλογών.

Σε συνέντευξή του στον ρ/σ Real και απαντώντας στην ερώτηση για το εάν οι κοινωνικές παροχές της κυβέρνησης, το τελευταίο διάστημα, δείχνουν εκλογές ο κ. Τζανακόπουλος είπε ότι η κυβέρνηση έχει αποδείξει -και πέρυσι με το κοινωνικό μέρισμα και φέτος θα αποδειχθεί- ότι λαμβάνει πρωτοβουλίες με κοινωνικό πρόσημο και δεν σχετίζονται με οποιονδήποτε εκλογικό στρατηγική.

«Προσπαθούμε να στηρίξουμε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη» υπογράμμισε και τόνισε: «Θέλουμε ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος που προσπαθούμε να χρηματοδοτούμε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερους πόρους και αυτό βρίσκεται στον πυρήνα της πολιτικής μας».

«Πρωτίστως μας ενδιαφέρει να διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις ώστε το 2018 να βγούμε από το πρόγραμμα και να έχουμε την πολιτική ελευθερία να υλοποιήσουμε πολιτικές που δεν μπορούσαμε από το 2015 έως το 2018» επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή